Dobrý den,
jsem zaregistrovaná na pracovním úřadu a přivydělala jsem si na dohodu o provedení práce. Můžu i v tomto případě podepsat prohlášení poplatníka?
Děkuji za odpověď
při dohodě o provedení práce se sráží daň srážková, nelze z tohoto titulu podepsat prohlášení poplatníka, to se dá pouze v případě závislé činnosti a tou dohoda o provedení práce není
—&mdassh;—
RE: prohlášení poplatníka
Autor:
Pavel Kasa
vloženo: 22. 9. 2009 13:08:36
Prohlášení, ve kterém uplatníte slevu na dani, podepsat můžete i při uzavření této dohody za podmínky, že tak učiníte na stejné období kalendářního roku pouze u jednoho plátce-zaměstnavatele.
U dohody o provedení práce lze podepsat prohlášení k dani ze záv. činnosti. Souhlasím s odpovědí pana Kasy
—&mdassh;—
RE: Přivýdělek při podpoře v nezaměstnanosti
Autor:
Jiřina Tomasová
vloženo: 11. 4. 2010 22:12:37
Dobrý den.
Jsem hlášena na Úřadu práce v Trutnově od 9.4.2010 a ráa bych věděla,zda jsi můžu k podpoře nějakou částku přivydělat.Ještě jsem nedostala rozhodnutí a pobírám částečný invalidní důchod.
Děkuji a přeji hezký den.
J.Tomasová
—&mdassh;—
RE: RE: Přivýdělek při podpoře v nezaměstnanosti
Autor:
K.Skalická
vloženo: 22. 7. 2010 13:05:15
K podpoře v nezaměstnanosti si můžete přivydělat 4.000,- hrubého aniž byste o ní přišla. Na ÚP se domluvte, jaké podklady k tomu budou potřebovat.
—&mdassh;—
RE: RE: RE: Přivýdělek při podpoře v nezaměstnanosti
Autor:
JIŘINA
vloženo: 22. 10. 2010 17:29:36
DOBRÝ DEN .POKUD BERU PODPORU V NEZAMĚSTNANOSTI MOHU SI PŘIVYDĚLAT DO 4000?A KDO MI BUDE PLATIT PRACOVNÍ NESCHOPNOST?
—&mdassh;—
Přivýdělek při podpoře v nezaměstnanosti
Autor:
L.Benediktová
vloženo: 5. 8. 2010 13:13:05
Přivýdělek osoby registrované na ÚP lze do 4000,- ale jen se souhlasem UP, jinak je to porušení . K DPP lze podepsat prohlášení, pokud jste toto prohlášení nepodepsali u jiného zaměstnavatele na stejné období
Paní Benediktová, kde jste slyšela, že nekolidující zaměstnání musí být pouze se souhlasem ÚP ? Musím to oznámit a poté dokládat, dodržet hranici příjmu, abych nepřišla o nárok na podporu, to ano, ale zákon o zaměstnanosti neukládá souhlas ÚP s tzv. nekolidujícím zaměstnáním.
—&mdassh;—
Přivýdělek při evidenci na ÚP bez podpory.
Autor:
Tomšů Eva
vloženo: 6. 9. 2010 12:03:12
Prosím o radu, zda si mohu přivydělat jen do výše 4000 hrubého měsíčně na dohodu o PP, když neberu podporu v nezaměstnanosti, ale jsem v evidenci ÚP.
Děkuji.
—&mdassh;—
RE: Přivýdělek při evidenci na ÚP bez podpory.
Autor:
Pooli
vloženo: 18. 12. 2010 17:15:27
Zajímalo by mne totéž. Zda si může člověk přivydělat, když je v evidenci ÚP, ale nepobírá žádnou podporu. A jak tato stejná otázka bude platit od 1.1.2011 (s účinností platností nového zákona).
—&mdassh;—
RE: RE: Přivýdělek při evidenci na ÚP bez podpory.
Autor:
Vlasta
vloženo: 19. 12. 2010 06:03:49
Přivýdělek do 4000,- Kč hrubého bude možný i v r. 2011, nebrání to evidenci na ÚP, ale komu je vyplácena podpora, tak na ni v období "přivýdělku" ztrácí nárok.
—&mdassh;—
Podpora
Autor:
Alena Bernášová
vloženo: 12. 10. 2010 10:40:20
Dobrý den, je pravda, že od ledna 2011 není možné si přividělat k podpoře v nezaměstnanosti k nyní možných 4.000,- Kč ?
—&mdassh;—
podpora v nezaměstnanosti od roku 2011
Autor:
Dana Sikorová
vloženo: 26. 10. 2010 10:51:17
Dobrý den, je pravda, že od ledna 2011 platí, že kdo dá výpověď sám, bude pobírat menší příspěvek, než ten, kdo výpověď dostane? Platí to i v případě, kdy musím dát výpověď ze zdr.důvodů?
—&mdassh;—
novela zákona
Autor:
Štěpánka Hospodková
vloženo: 25. 11. 2010 12:52:23
Dobrý den.
Chci se zeptat, jak to tedy bude od nového roku s nekolidujícím zaměstnáním.
Hledala jsem všude možně, ale jediné co jsem se dozvěděla bylo, že komu úp vyplácí podporu, si nebude moci vydělat ty 4.000 hrubého. Zajímá mne, zda to platí i v případě, když už od úp nepobírám nic.
—&mdassh;—
podpora v nezaměstnanosti od roku 2011 - přívýdělky
Autor:
Jana
vloženo: 27. 11. 2010 14:34:15
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestliže jsem na UP zaregistrovaná v tomto roce, zda si v příštím roce( to jest r 2011) mohu vydělat přivýdělek 4000kč?
—&mdassh;—
podpora v nezaměstnanosti-přivýdělky
Autor:
Renata Cibulková
vloženo: 15. 12. 2010 16:00:31
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestliže jsem na UP zaregistrovaná v tomto roce, zda si v příštím roce( to jest r 2011) mohu vydělat přivýdělek 4000kč?
—&mdassh;—
Dotaz
Autor:
Kučera Jaroslav
vloženo: 1. 1. 2011 10:31:16
Dobrý den.Jsem vedený na UP,ale již nepobírám podporu.Můžu si přivydět a za jakých podmínek?Děkuji.
—&mdassh;—
RE: Dotaz
Autor:
Michaela
vloženo: 9. 3. 2011 20:49:42
Dobrý den.Jsem vedená na UP,ale nepobírám podporu.Můžu si přivydět a za jakých podmínek?Děkuji.
—&mdassh;—
Garantované odpovědi
Zůstal Váš dotaz bez odpovědi?
Pořiďte si službu Otázky a odpovědi online, kde Vám odpověď na dotaz garantují přední odborníci, a to v maximální lhůtě 10 dnů.